Dojmovi o Biologique recherche

Dugo me nije bilo u objavama, ali to je zato što mi je lakše većinu stvari iskazati preko Instagrama/Facebooka nego ovim putem, jer osjećam da na taj način dođe do većeg broja ljudi. No vjerujem da oni koji se odluče pročitati ovaj post neće ostati razočarani jer ću ispričati dojmove o jednom od, po mom skromnom mišljenju, najkvalitetnijih tretmana lica. Riječ je o Biologique recherche. Oni koji su upoznati tim brandom, vjerujem, mogu potvrditi ono što govorim. Sam pristup djelatnika i ugođaj ambijenta doprinose još boljem iskustvu. Tretman koji sam ja imala je trajao 75 minuta i zamolila sam djelatnicu da mi u kratkim crtama opiše sve što smo radili na mojoj koži tijekom tretmana. Da ne pišem svojim riječima nešto u čemu nisam stručna, donosim vam njihov kratak sadržaj moj tretmana:

1. “Analizom kože uređajem Skin Instant Lab dobivena je objektivna dijagnoza trenutnog stanja Vaše kože. Prema dobivenim rezultatima, odabrali smo tretman za regulaciju sebuma (Soin Sébo-Rééquilibrant).

2. “Tretman je započeo uklanjanjem make-upa, zatim je slijedila masaža lica mlijekom za čišćenje Lait U za uklanjanje nečistoća i obnovu hidrolipidnog sloja kože. Nakon toga je primijenjen Lotion P50W za eksfolijaciju i regulaciju izlučivanja sebuma. Losion je idealan za osjetljivu kožu sklonu crvenilu.

3. “Na područjima koje smo željeli pročistiti, nanesen je booster Lotion MC 110 N°1  (na bazi mliječne kiseline, jabučnog octa i fitoplanktona) koji uz eksfolijaciju i pročišćavanje kože, popunjava linije i borice te daje sjaj i uravnotežuje trenutno stanje kože.

(Obratite pažnju na razliku lijeve i desne strane lica! Na strani lica koja nije premazana je već napravljena masaža i stavljen booster te se vidi koliko zdraviji izgled i otvoreniji pogled ima ta strana lica)

4. “Zatim su nanesene maske Biomagic Mask i Masque Visolastine+ za hidrataciju i obnovu kože. Nakon uklanjanja maski, nanesen je koktel izvornih seruma: Sérum Extraits Tissulaires za hidrataciju i Sérum Elastine za poboljšanje elastičnosti kože. Nakon toga je nanesena Crème Verte Espoir, idealna za osjetljivu kožu sklonu crvenilu te na kraju završni serum Fluide VIP O2 za sjaj kože.”

Krajnji rezultat je vidno zdravija, sjajnija i nahranjenija koža lica.

Po završetku tretmana dobijete popis proizvoda koji vam njihov stručni tim savjetuje za vašu kožu, njihove cijene te način upotrebe. Budući da sami proizvodi jesu na “pricey” strani, možete početi prvo s par ključnih, pa postepeno u rutinu dodavati neke nove. S obzirom na to da ih se ne nanosi u velikim količinama, mogu potrajati i do nekoliko mjeseci. Ja sam kao početna dva proizvoda odlučila kupiti losion P50W (za jako osjetljivu kožu) te mlijeko za čišćenje lica Lait U. Uz to planiram uvesti kremu, no dobila sam nekoliko testera krema kako bih mogla odlučiti koja mi najbolje odgovara za lice.

Ako imate priliku, počastite svoju kožu jednim tretmanom njege lica u njihovom salonu i sigurna sam da nećete požaliti. Također, imaju i poklon bonove diiivno zapakirane, pa možete počastiti i neku vama dragu osobu. Ljubazne djelatnice će vam svakako pomoći u vašem odabiru.

I ako isprobate, obavezno mi javite dojmove!

You can thank me later 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s